LADEN
Logo-Talentenjager-alleen-mannetjes

aanpak

Talentenjager

VINDT, SCHAKELT & VERBINDT

 

Talentenjager is een specialistisch en betrokken bureau. Om snelle en directe communicatie te garanderen, heeft u altijd te maken met één contactpersoon. Als netwerkorganisatie schakelt Talentenjager specialisten in voor selectietechnieken als interviews, assessments, psychologisch onderzoek en persoonlijkheidstesten.

Pieter van de Mosselaar is directeur van Talentenjager. Na zijn studies Hbo-personeelswerk en Arbeidsmarktpolitiek verleende hij zijn diensten aan verschillende organisaties. Als sales functionaris bekleedde hij management- en directiefuncties. Zowel als ondernemer als in dienst van het bedrijfsleven heeft hij op het gebied van human resources zijn deskundigheid en ervaring opgebouwd.

Met Driesteden BUSINESS geeft deze ondernemer in hart en nieren het toonaangevende zakenmagazine uit van de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen, Deventer. Het magazine verschijnt ook op de Noord-Veluwe en in Lochem en Raalte. Een groot aantal businessevenementen per jaar en een uitstekend bezochte actuele website maken onderdeel uit van dit actieve ondernemersplatform. Deze activiteiten hebben zijn omvangrijke netwerk nog verder uitgebreid.

Talentenjager gaat uit van de kracht van persoonlijke benadering en exclusiviteit. Organisaties en talenten kunnen er zeker van zijn dat hun zoektocht in alle facetten vertrouwelijk blijft.